Bliv partner i Ex3

Er du træt af at skulle stå for alt det praktiske og administrative arbejde i din virksomhed? Mangler du et netværk af ligesindede mennesker? Vil du gøre en forskel i verdenen, på flere vigtige bundlinjer? Vil du være en del af et partnerskab skabt på tillid og respekt? I et partnerskab med Ex3 sikres du faglig-, organisatorisk- og personlig udvikling i fællesskab. 

Hvis du/I er en mindre konsulentvirksomheder, med 1-5 ansatte, vil et partnernetværk, som Ex3 være til din fordel. I Ex3 tror vi på, at vi er stærkest sammen. Det er vores grundfilosofi, at vi når længere og kan give større værdi, når vi arbejder sammen i strategiske alliancer. Hertil er det vores overbevisning, at vores kunder og samarbejdspartnere vil opleve et fleksibelt og konkurrencedygtigt udbud af ydelser og events.

Vi inviterer derfor til samarbejde og partnerskab. Vi samles omkring det fælles værdisæt empowerment, evolution og entrepreneurship, samt missionen om at arbejde mod en mere bæredygtig fremtid med mennesker og miljø i fokus. Partnerskabets overordnede mål er, at alle partnere oplever at stå stærkere på markedet, styrker deres brand, skaber loyale kunder og øger deres omsætning. I fællesskab kan vi løfte større opgaver, og derigennem få mere menneskelig indsigt og gøre en større forskel for planeten. Det er væsentligt, at partnerne i Ex3 trækker på hinandens erfaringer, ydelser, netværk, og at de udvikler projekter, processer produkter og procedurer sammen.

Ex3 tilbyder tre partnerskabs-pakkeordninger. Pakkerne er forskellige afhængigt af, hvilke services, ydelser og muligheder dig og din virksomhed ønsker. Tag en uforpligtende samtale med os, og få afklaret hvilken partnerskabspakke der er til dig. 

Fordele ved partnerskabet

  • Vi udformer tilbud for jeres virksomhed
  • Vi står for salgsarbejdet for jeres virksomhed
  • I får et globalt netværk af engagerede konsulenter
  • Vi kan agere sparringspartnere for jeres virksomhed 
  • Vi ordner alt det administrative arbejde for jer
  • Vi giver jer mulighed for videreuddannelse gennem Ex3 ’s certificeringer, kurser og events 
  • Billigere profiltests og gadgets til jeres kundeopgaver
  • Mulighed for at reservere lokaler til kundemøder
  • I får adgang til at printe, scanne og kopiere jeres materiale
  • Gennem et partnerskab med Ex3 får I skabt et sikkerhedsnet, som I kan sælge jeres virksomhed på. I har derfor mulighed for at få flere hænder på en opgave, og I har en sikkerhed i, at opgaven bæres videre hvis der opstår sygdom. 

Sådan er vores netværk

Ex3 er en partnerskabsvirksomhed, med mange forskellige partnere, der alle er involveret i varierende grad. Alt drift foregår på Ex3’s base i Designmejeriet i Stilling. Vi står for de administrative dele, så du ikke behøver bøvlet med fakturering, materiale indsamling, mv. Vores partnere kan også bruge vores lokaler til kundemøder, hvis du eller kunden ikke selv kan stille noget til rådighed.

PARTNERTYPER

I Ex3 arbejder vi med forskellige partnertyper. Du kan som konsulent eller coach blive det vi kalder en ’unified’ partner. Her binder du dig til netværket økonomisk, gennem en af vores tre partnerskabspakker. Det er et krav at du er CVR registreret med din konsulentvirksomhed. Som unified partner bliver du ikke ansat i Ex3, men derimod arbejder din virksomhed med forretningsudvikling og organisationsudvikling gennem Ex3. Som udgangspunkt finder du selv dine konsulentopgaver, men vi kan matche dig på opgaver, hvis kunden kontakter Ex3. Fordelen ved netværket er, at vi hjælper dig med alt det praktiske, såsom at udforme tilbud, salgsstrategier, lave fakturaer – det generelle administrative driftsarbejde. Så du skal blot fokusere på at bruge dine talenter ude i marken, så sørger vi for at dit bagland er i orden. Som konsulent vil du da stå stærkere i fællesskabet, da kunden, ikke bare ser dig som en lille virksomhed, som kan være sårbar i forhold til begrænsning af ressourcer. Og du skal ikke bruge tid på at holde styr på kundedata og fakturering. Samtidigt får du også adgang til unikt undervisningsmateriale, billige persontest og gadgets, samt opkvalificering muligheder.

Du kan som konsulent også blive det vi kalder en ’certified’ partner. Ligesom med vores ’unified’ partnertype bliver du ikke ansat hos Ex3, men du arbejder igennem os. Til forskel fra ‘unified partner’ har du ikke bundet dig økonomisk til netværket, men givet os muligheden for at Ex3 kan tage kontakt til dig ved opgaver, hvor vi kan bruge dig og dine ressourcer. Du kan f.eks. være certificeret i e-stimate eller Verdensmålene – eller har andre relevante kompetencer vi kan trække på. Det kan f.eks. være en workshop indenfor et specifikt emne, som ingen af vores unified partnere kan eller har mulighed for at undervise i. Vi står for alt det praktiske ift. kundeopgaven, f.eks. udformning af tilbud, fakturering, print af undervisningsmateriale. Ex3 har ligeledes mulighed for at kontakte dig med mulige jobs inden for dine certificeringer. Derudover har du mulighed for at trække på andre certificerede i vores netværk.

Vi er altid åbne for samarbejde med nye virksomheder! Er I interesseret i et samarbejde med os, hører vi gerne fra jer. Vi er altid på udkig efter potentielle samarbejdspartnere med gode faglige kompetencer indenfor områderne: empowerment, evolution og entrepreneurshop – I skal derfor ikke tøve med at tage fat i os.

Værdier og integritet

Som partner i Ex3 indgår du i et netværk af mennesker med ét fælles værdisæt. Partnerne forventes at opretholde disse værdier og udvise integritet, ved at handle selvstændigt i overensstemmelse med værdinormerne viden, visdom, erfaring og næstekærlighed. Vi tilstræber, at enhver interaktion med partnere og kunder bærer præg af samarbejde gennem tillid. Værdierne tillid, åbenhed, fleksibilitet og ordentlighed skal alle være til stede er grundlæggende for Ex3’s eksistens og udvikling.

Ex3 er en virksomhed, hvor vi handler, reflekterer og lærer i en stadig proces. Nå vi læner os op af treenigheden Empowerment, Evolution og Entrepreneurship, sætter vi virksomheders og menneskers højere formål og værdier i fokus. Der er mange forskellige måder at arbejde med dette udgangspunkt. Vi forventer at partnerne arbejder ud fra vores grundfilosofi, om at udvise rummelighed, mangfoldighed og medindflydelse. Hermed kan vi sammen at skabe vækst og integritet i Ex3, i samfundet, på arbejdspladsen, erhvervslivet og i livet som helhed. 

Hvis du kan se dig selv i vores værdier, så kontakt os nu.